Modalitats de ioga

Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga
i Yoga Restauratiu

Tria la teva modalitat

La millor manera és provar diferents estils i veure quin ressona més amb tu. Cada estil té les seves característiques úniques, i estem encantats d’ajudar-te a trobar el que millor s’adapta a les teves necessitats i objectius en una primera sessió sense cost ni compromís.

Ashtanga Yoga

Orígens i principis:
L’Ashtanga Yoga és un estil dinàmic basat en una seqüència fixe de postures d’alta intensitat i complexitat. La força explosiva es combina amb el control de la respiració, la consciència del moviment i la memòria corporal que neix d’una pràctica continua poderosa i transformadora.

Beneficis:
Practicar Ashtanga Yoga aporta nombrosos beneficis: des de millorar la flexibilitat i força física fins a promoure una gran claror mental i benestar emocional.

Vinyasa Yoga

Orígens i principis:
És un estil dinàmic i fluid on cada moviment està sincronitzat amb la respiració. Originari de la tradició del Hatha Yoga, aquest estil es caracteritza per les seves seqüències creatives i la transició suau entre postures, oferint una pràctica meditativa i energitzant.


Beneficis:

Practicar Vinyasa Yoga ofereix múltiples beneficis: des de l’augment de la flexibilitat i la força muscular fins a la millora de la salut cardiovascular. A més, ajuda a reduir l’estrès, augmenta la consciència corporal i promou una sensació de pau i benestar.

Yoga Restauratiu

Orígens i principis:
El Yoga Restauratiu és una pràctica suau que enfoca en la relaxació profunda del cos i la ment. A diferència dels estils més actius de ioga, el Yoga Restauratiu implica postures sostingudes amb l’ajuda de suports per a facilitar una completa relaxació i recuperació.


Beneficis:

Practicar Yoga Restauratiu porta una àmplia gamma de beneficis, incloent la millora de la qualitat del son, la reducció de l’estrès i l’ansietat, i el suport a la curació física i emocional. És una pràctica ideal per a equilibrar l’agitació del dia a dia i promoure un estat de benestar general.

×

Hola!

Pots escriure'm per qualsevol dubte :)

×