Política de privacitat i cookies

Nom del Responsable: KENIA GARCIA DARNACULLETA
NIF: 41592042S
Direcció: C/ Del Racó, 3 (17100) La Bisbal d’Empordà, Girona
Email: info@keniayuj.com

1. Introducció

A KENIA GARCIA DARNACULLETA, respectem la seva privadesa i estem compromesos amb la protecció de les dades personals dels nostres usuaris. Aquesta política de privadesa explica com recopilem, fem servir i protegim la informació personal proporcionada pels usuaris del nostre lloc web. Protegeix les dades personals segons allò establert al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d‟aquests amb l‟objecte que es respectin les llibertats i els drets fonamentals de les persones a qui pertanyin aquestes dades. Les vostres dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per gestionar la nostra relació comercial. Les dades es conservaran fins que se sol·liciti la supressió a la següent adreça info@keniayuj.com o ho estableixi una disposició legal. Podeu presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent (www.agpd.es) si considereu que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

2. Recollida i Tractament de Dades Personals

Recopilem dades personals quan utilitza els nostres serveis, completa formularis al nostre lloc web, es comunica amb nosaltres per correu electrònic, o participa a les nostres promocions i enquestes. La informació que recopilem inclou, però no es limita a nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i qualsevol altra dada personal que ens proporcioni voluntàriament. Aquestes dades s'utilitzen per gestionar les nostres relacions comercials, processar les vostres sol·licituds, consultes i, amb el vostre consentiment, enviar-vos informació sobre els nostres productes i serveis.

3. Base Legal per al Tractament

El tractament de les vostres dades personals es basa en el consentiment que ens proporciona en acceptar la nostra política de privadesa i, per a aquells involucrats en relacions comercials, en l'execució d'un contracte o mesures precontractuals.

4. Compartir i Transferir Dades

Ens comprometem a no transferir les vostres dades personals a tercers, excepte quan sigui necessari per a la prestació dels nostres serveis o quan hi hagi una obligació legal. En certs casos, les vostres dades poden ser accessibles pels nostres proveïdors de serveis, actuant com els nostres encarregats de tractament, sota acords de confidencialitat i d'acord amb la legislació aplicable.

5. Drets dels Usuaris

Vostè té dret a accedir, rectificar, i suprimir les dades personals, així com altres drets. Per exercir aquests drets o per obtenir més informació, podeu contactar-nos a info@keniayuj.com.

6. Seguretat de les Dades

Adoptem mesures tècniques i organitzatives adequades per protegir les vostres dades personals contra l'accés no autoritzat, l'alteració, la divulgació o la destrucció. Ens esforcem a protegir la privadesa de la informació que recopilem.

7. Modificacions a la Política de Privadesa

KENIA GARCÍA DARNACULLETA es reserva el dret de modificar aquesta política de privadesa. Qualsevol canvi serà comunicat a través del nostre lloc web amb prou antelació a la seva implementació.

8. Política de Cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. En accedir al nostre lloc web, vostè accepta l'ús de galetes en els termes de la nostra política de galetes, que està detallada al nostre lloc web.

9. Contacte

Si tiene preguntas sobre esta política de privacidad o el tratamiento de sus datos personales, por favor contáctenos a través de info@keniayuj.com.

×

Hola!

Pots escriure'm per qualsevol dubte :)

×