El teu espai a la Bisbal d'Empordà

Sessions i preus

Sessions i preus

La nostra prioritat és que et sentis còmode amb l’espai, l’estil i el tracte personal amb la professora. Per garantir-ho oferim una primera sessió particular on decidirem conjuntament el pla que més t’escaigui en funció de les teves necessitats i objectius.

Preus per a grups

Es treballa amb grups reduïts (màxim 6 persones) per garantir la correcció de les postures i l’adaptació al multinivell, així com per facilitar la formació de llaços de confiança entre els alumnes. S’ofereix el següent horari d’activitats a escollir durant la setmana.
Preus mensuals / iva inclòs.

Preus per a classes individuals

Els plans particulars es dissenyen a mida segons les necessitats de la persona: tractament d’ansietat i/o estrés, relaxació, rehabilitació de lesions i/o contractures cronificades, reeducació postural, tonificació i/o pèrdua de pes, millora de l’atenció, reforçament de l’autoestima i/o força de voluntat per a objectius externs, acompanyanent de dols i/o separacions… Partim d’una primera trobada gratuïta i sense compromís on es defineixen objectius i es duu a terme una iniciacó de la pràctica. A partir d’aquí s’elabora un pla de treball revisat i renovat amb regularitat en un clima de confiança i proximitat.
Preus mensuals / iva inclòs.

Horaris

Quin horari s’adapta més a tu?

×

Hola!

Pots escriure'm per qualsevol dubte :)

×